سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

راهکار‌های جالب برای کاهش اضطراب دانش‌آموزان

با آغاز سال تحصیلی جدید و بازگشایی مدارس، مراقبت از بهداشت روانی دانش‌آموزان که وارد محیط‌های آموزشی و مدرسه جدید می‌شوند، اهمیت زیادی پیدا می‌کند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۶ - ۰۱ مهر ۱۴۰۲ - 2023 September 23
کد خبر: ۲۰۵۳۳۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزارت آموزش و پروش نیوزیلند در دستورالعمل رسمی خود اشاره به این مطلب دارد که والدین و معلمان می‌توانند از روش‌های زیر برای افزایش آرامش در کودکان و نوجوانان در روز‌های نخست ورود به مدرسه کمک بگیرند:

۱- والدین و معلمان در وهله اول باید محیطی آرام برای حفظ آرامش دانش‌آموزان فراهم کنند.

۲- باید به منظور جلوگیری از ایجاد اضطراب در دانش‌آموزان برنامه‌ریزی منظم انجام دهند.

۳- زمانی مشخص برای تفریح و انجام کار‌های موردعلاقه همراه با دانش‌آموزان تعیین نمایند.

۴- برای صحبت کردن با دانش‌آموزان و گوش دادن به صحبت‌های آن‌ها وقت بگذارند. باید توجه داشت که هنگام صحبت با دانش‌آموزان بهتر است آن‌ها را راهنمایی کنید و متناسب با سن آن‌ها سخن بگویید.

۵- کودکان و نوجوانان همیشه به راحتی در مورد احساسات خود صحبت نمی‌کنند، پس از آن‌ها به طور مستقیم در مورد احساسات و نگرانی‌هایشان سوال کنید.

۶- مقررات مدرسه را باید به دانش‌آموزان آموزش داد.

۷- دسترسی راحت دانش‌آموزان به خدمات مشاوره مدرسه اهمیت بالایی دارد.

۸- تغییر در رفتار، اشتها و الگوی خواب می‌تواند سطح اضطراب یا ناراحتی کودک را نشان دهد. در بیشتر کودکان، این علائم با دادن اطمینان خاطر به آن‌ها و گذشت زمان کاهش می‌یابد. با این حال برخی از کودکان به ویژه کودکانی که از قبل مشکلات و تجربه‌های مشابه داشته‌اند، ممکن است در معرض واکنش‌های شدیدتری قرار بگیرند. معلمان و والدین در این موارد وظیفه دارند از طریق سیستم مراقبتی و مشاوره مدرسه به وضعیت روانی دانش‌آموزان رسیدگی کنند. / ایسنا

ارسال نظر